Chateaux du Faron

BELIGGENHET

 

Toulon ligger 15 mil fra Nice. Det vil si 75 minutters kjøring på motorvei. Det er omtrent samme avstand og tid til Marseille.

 

Fra Toulon tar det vel en halv time å kjøre til St. Tropez, 20 minutter til Hyeres, og omtrent 15 minutter til Bandol. Byen har flotte strender med store velholdte grøntområder, samt rimelige strandrestauranter.

 

Frankrikes middelhavsflåte ligger i Toulon og byens historie er blitt preget av dette. Det finnes blant annet marine- og krigsmuseer.

 

Villaen ligger ved skogkanten og det er mulig å gå fine turer like bak huset.( Se Toulons hjemmesides åpningsbilde) Bil må derimot brukes til innkjøp og for å komme ned til sjøen. (ca.10-15 min.)

 

Den internasjonale turismen har begynt å komme til byen i sommermånedene, om vinteren derimot er Toulon en alminnelig fransk by med ca. 200 000 innbyggere.

Prisene ligger nok generelt noe lavere enn ved de kjente stedene nærmere Nice.

 

Det vil ofte være lokalkjente nordmenn til stede i villaen, som kan stå til tjeneste med veiledning angående restauranter, butikker, severdigheter, utflukter, eiendomskjøp etc...

 

 

LEIEOBJEKTET

 

Ferieleiligheter i villa. Villaen, som er vertikalt delt, består totalt av 3 leiligheter som alle leies ut i perioder. Det som beskrives her er halvdelen til høyre på bildet (se under).

 

Villaen ligger i Toulons beste strøk, i fjellsiden bak byen, med avkjøring fra en anbefalt turistvei. Den er orientert rett syd med utsikt over byen og Middelhavet.

 

Parkeringsmuligheter inne på eiendommen.

 

Villaen er bygd i rustik provensalsk stil, og ligger i et lite og eksklusivt byggefelt. Eiendommen som er på noe over 500 m2, er åpen og luftig,

Villaen har en god standard. Det er installert klima anlegg.

Copyright © All Rights Reserved